A CARINTHIA osztrák cég által készített katonai és rendőrségi hálózsákok, felszerelések és téli ruházatok világ legjobbjai között vannak.

Hálózsákok

A CARINTHIA hálózsákok rendszeresen díjakat kapnak a neves szakmagazinoktól. Ami a hálózsákokat különösen értékessé teszi, az melegtartó képesség és a súly kedvező aránya. A G-LOFT® szigetelőszálak a legkedvezőbbek a szigetelő képesség és a súly arány szempontjából. Hálózsákok köre a könnyű nyári hálózsákoktól kezdve egészen az expedíciós hálózsákokig terjed, amelyek melegen tartják a használóját a legzordabb időjárási körülmények között is.

Taktikai és túlélési speciális ruházat

A különleges egységekkel történt együttműködéssel jött létre.

Taktikai felhasználású és a túlélést biztosító termék fejlesztése a különféle speciális egységekkel folytatott hosszú távú együttműködésen alapul. A beérkezett igényeket a saját K + F részleg dolgozza fel és koncentrált formában építi be a termékekbe.

Személyi sátrak

Minden személyi sátor kiváló minőségű háromrétegű GORE TEX® laminátum felhasználásával készül. A GORE TEX® ARID LITE AIR nemcsak teljesen vízálló, szélálló és nedvességáteresztő, hanem rendkívül lélegző és mindenekelőtt gázáteresztő. Ez azt jelenti, hogy a személyi sátrakat teljesen le lehet zárni anélkül, hogy a szellőzőnyílást nyitva kellene hagyni. Az oxigén és a szén-dioxid cseréje az anyagon keresztül teljes védelmet biztosít az időjárás viszontagságai ellen.

Esővédelem

A csúcstechnológiás anyagok a legszigorúbb elvárásoknak is megfelelnek.

Esővédelem a csúcskategóriában, szél- és víztaszító, valamint lélegző anyagok felhasználásával. A test izzadtsága a speciális lélegző membránon keresztül távozik, és ez biztosítja a kellemes testklímát. A lélegző GORE-TEX® membrán távol tartja a testtől a nedvességet.

Hideg elleni védőruházat

A hideg ellen védő ruházat és a felszerelés nemcsak védelmet és biztonságot nyújt, hanem rendkívül fontos lehet a veszélyes helyzetekben történő túléléshez is. Ezért számíthatnak a természetbarátok, a katonák, a rendőrség, a vadászok és más speciális szakterületen tevékenykedők a CARINTHIA termékekre.

 
Minden jog fenntartva. Copyright © 2020 • uniformtextil.hu